måndag 31 oktober 2011

Ny röd


Inte så mycket att säga om den här, annat än att jag köpte den på H&M på nätet sist, ihop med de där andra två klänningarna, kjolen och byxorna. Kostade väl en hundring, och fast den är lite tråkigt rak så är den väldigt mjuk och skön.

lördag 29 oktober 2011

Spader dam


Det här är en av mina favoritklänningar. Det är en Nanso, som jag köpte i Malmö. Den är förvånansvärt tung, men skön att ha på sig, och den ser diskret mörkblå ut, men när man tittar närmare så är den mönstrad med spelkortsdamer. Nanso är ju rätt dyrt, men den är definitivt värd pengarna.

Top Shop


En Top Shop-klänning som jag lagt till ett skärp på, som jag hade igår. Jag gillar den mycket, men från sidan är den skuren så man får jätterumpa i den, vilket förstås är lite synd.

torsdag 27 oktober 2011

Prickigt

Jag matchade Alfreds rödvita outfit idag med den här prickiga H&M-klänningen och en vit kofta. Köpte den härom året, och passade även på att köpa en likadan i svartvitt.

onsdag 26 oktober 2011

Monki-favvo


En Monki-klänning som var min sommarfavorit för några år sen. Lite suddig bild, och världens sötaste barn på golvet, vilket är skälet till att jag inte hann fixa en skarpare bild.

tisdag 25 oktober 2011

H&M med spets


Ännu en av de enkla och billiga klänningar jag beställde från H&Ms postorder i våras. Mörkblå med en spetsrand under bysten - som jag kände när jag hade på mig den igår att den kliade lite - men rätt tråkig. Får nog lägga alla de där amningsklänningarna i en låda på vinden för ett eventuellt andra barn, för till annat är de lite för trista.

lördag 22 oktober 2011

UniQlo


Den här köpte jag på UniQlo i Paris för en månad sen. Inte amningsbar, men så länge jag är hemma kan jag ju faktiskt dra upp den när det behövs. Väldigt enkel, men väldigt skön och fin ändå. Och så har den fickor.

måndag 17 oktober 2011

Gul Nanso


Det här är ännu en Nanso-klänning som jag haft i rätt många år, som jag hade igår. Fick även en kjol i samma tyg en gång. Jag tycker att omlottklänningar oftast inte sitter så snyggt på mig, och detsamma gäller för den här, men äh. Den är okej.

lördag 15 oktober 2011

Dubbel


Idag har jag kört en dubbel igen. Började med den här gula, som jag sydde på hastighetsrekordet 2,5 timmar i mars 2009 (bilden är från när den var precis nysydd), men jag gjorde misstaget att testa en genomskinlig tråd i nån sorts plastmaterial, för jag inte hade någon gul i rätt nyans, och det visade sig att den sticks i alla avklippta trådändar, så den är inte jättebekväm tyvärr. Plus att Alfred kladdade leverpastej på den vid frukosten.
Så sen bytte jag till den här, som jag köpte på H&M när jag var gravid, och jag har inte kunnat använda den än, eftersom den inte är amningsbar. Men i eftermiddags tog jag den ändå, bara för att.

tisdag 11 oktober 2011

Andra från senaste


Klänning nummer två från senaste hm.com-inköpet. En enkel och bra höstklänning i mörkblått. 149 pix.

torsdag 6 oktober 2011

Svartgrönt


Nu har jag handlat på H&M på nätet igen... Hämtade ut tre klänningar, en kjol och ett par byxor (kors i taket!) igår. Den här lilla svarta blev snygg med mitt gröna skärp, och gick bara loss på 149 pix.

tisdag 4 oktober 2011

Snow Patrol-klänning


Den här klänningen köpte jag för att jag skulle på en konsert med Snow Patrol i Köpenhamn, vilket år det nu var - jag har så sjukt dålig koll på vilka år saker hände, men det borde väl ha varit 2006 eller 2007 nåt. Jag hade en period när jag var rätt besatt av Snow Patrol, och jag hade intervjuat dem ett par gånger för mitt fanzine Fozzie, och hoppades på att kunna få säga hej till dem efter konserten och ville ha en ny klänning. Shoppandet gick inget vidare, och till slut köpte jag den enda klänning jag tyckte var åtminstone okej i butiken Wardrobe, som sålde mitt favvomärke Nanso. Den är egentligen inte alls i mina färger, men den sitter i alla fall rätt snyggt på mig...
Och ja, jag och min halvbror Daniel, som var med mig, lyckades säga hej till sångaren Gary, och han kom ihåg mig. :)