onsdag 27 juli 2011

Sommarfin


Idag var det äntligen soligt efter evigheter av regn, så när vi skulle in till stan efter stranden tyckte jag det var läge att vara lite fin. Det fick bli min fina klänning från Sportif Unlimited i Linköping, som drivs av min gamle kompis Pelle Valsinger, som var basist i Cloudberry Jam. Jag såg klänningen på en bild han lagt upp på Facebook och eftersom han inte fått upp den i webshopen än så fixade han så jag kunde köpa den ändå. Mycket förtjust i den.

lördag 23 juli 2011

Morgonrocksklänningen


Den här lilla omlottklänningen använder jag som morgonrock i stugan i sommar. Jag köpte den 2006 i Alsace när vi var där med familjen på vinresa.

lördag 16 juli 2011

Tomatröd


En Gina Tricot-klänning som jag inte alls minns när jag köpte - så det var antagligen länge sen. Jag upptäckte först 2007 att man kunde köpa klänningar för 150 spänn på Gina Tricot, och det var då jag köpte som flest just där, så det var säkert då.
Nu hade jag i och för sig inte på mig klänningen många minuter idag eftersom det för en gångs skull var fint väder så jag tillbringade dagen i bikini, men ändå.

onsdag 13 juli 2011

Mammas födelsedag


Igår var det mammas födelsedag, och jag hade på mig inte mindre än fyra olika klänningar under dagen. Jag började med den blåa med vita prickar som jag redan bloggat, och sen när två av mina morbröder kom på tårta testade jag den finaste av de fyra klänningarna jag köpte på Asos nyss, för att se om den funkade att amma i. Den är nämligen lite öppen i ryggen, och när man knyter upp det så kan man dra ner toppen över axeln och amma - men det blir lite för besvärligt när man har Alfred i björnen, så till kvällens middag på Societén i Varberg bytte jag till nästa.

Den här sydde jag dagen innan jag upptäckte att jag var gravid, så jag hann inte ha den så många gånger innan jag blev för stor... Men nu kan jag ha den igen.
(Sen på kvällen när vi kom hem från restaurangen drog jag på mig en av de där turkosa H&M-klänningarna som blivit uttänjda.)

lördag 9 juli 2011

Gul favorit


Det här är en av mina favoritklänningar (gult är min favvofärg). Köpte den på TopShop, för fyra år sen tror jag det var. Det enda dumma med den är att den är en aning genomskinlig, så man måste ha en diskret bh och stora trosor under. Eller Photoshop. ;)

fredag 8 juli 2011

Asos-fynd


I förra veckan beställde jag fyra klänningar på asos.com, där det var rea: fyra klänningar för 800:- och fri frakt, vilket ju känns helt okej.
Den här var slut i rätt storlek, men jag ville verkligen ha den, så jag köpte en för stor storlek och tänkte att jag väl får sy in den om det behövs. Men den var helt okej, den behöver inte vara supertight, tycker jag. De andra tre passade också bra, men tyvärr är de inte särskilt amningsvänliga, så det kommer få dröja ett tag tills jag kan ha dem...

onsdag 6 juli 2011

MQ


Den här klänningen köpte jag för... vad blir det, kanske fem år sen (shit, vad fort tiden går). Min ex-kollega Hannah och jag var på stan och hon skulle kolla efter något på MQ. Jag som aldrig nånsin köpt nåt på MQ väntade mig inte att hitta något, men så fick jag syn på den här klänningen och blev smått kär och köpte den. Den sitter inte uppe nåt vidare bra, men den är hemskt söt, tycker jag.

söndag 3 juli 2011

Orange


Har ingen historia alls om den här klänningen faktiskt. Den har legat på vinden ett bra tag, men så hittade jag den och tog med den i sommar. Från H&M och med ett flätat bälte.